Gezocht: Calculator/werkvoorbereider installatietechniek (M/V)

Wij zoeken een calculator/werkvoorbereider! Ben jij zelfstandig, collegiaal, nauwkeurig en heb je affiniteit met techniek? En ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Installatiebedrijf Aalderink is sinds 2003 dé installateur in de regio met een grote klantenkring. Wij zijn bekend geworden door het leveren van kwaliteit en uitstekende service. Onze werkzaamheden bestaan uit aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallaties, elektra-installaties, ventilatiesystemen, warmtepompen, zonnepanelen, rioleringen, gasleidingen, waterleidingen en zinkwerk. Ook voor het monteren van sanitair en de eventueel hiervoor benodigde aanpassingen van het leidingwerk ben je bij ons op het juiste adres. De klant staat bij ons op één: wij garanderen onze klanten vakwerk op maat. Dit maakt ons sterk! Verder wordt ons bedrijf gekenmerkt door een informele sfeer met betrokken en enthousiaste collega’s. Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is het voor ons van belang dat jij je kan ontwikkelen, we investeren daarom graag in jou.

Wat zijn je taken?

Het is van belang dat alle materialen, installatietekeningen en -berekeningen beschikbaar zijn om goed voorbereid een bouwproject op te starten. Dankzij jou kunnen jouw collega-monteurs op de verschillende projecten alle installaties op de juiste manier én de juiste plek aanleggen. Dit doe je door o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Ontwerpen, berekenen en tekenen van technische installaties;
  • Maken van calculaties en offertes;
  • Bestellen van materiaal.

 Wie ben jij?

Wij vragen minimaal een afgeronde opleiding op MBO 3-niveau in de richting van installatietechniek of (werktuig)bouwkunde. Enige werkervaring als calculator/werkvoorbereider is een pré, maar we vinden het veel belangrijker dat je bereid bent om alles van de techniek te leren. Onze ervaren collega’s leren jou graag alle kneepjes van het vak. Verder durf jij initiatief te nemen, kun je zelfstandig en nauwkeurig werken en zet je de klant graag op één. Jij levert werk af alsof het voor jezelf is en vertaalt de wens van de klant naar een passend ontwerp en bijhorende prijsopgave.

Wat bieden wij jou?

Naast een veelzijdige en leuke functie binnen een groeiend en gezond bedrijf, bieden wij jou een marktconform salaris én goede secundaire voorwaarden (pensioen, reiskostenvergoeding en volop ontwikkelingsmogelijkheden). Verder kom je te werken in een enthousiast, hecht en gemotiveerd team waar een prettige werksfeer heerst. We hebben wekelijks een vrijdagmiddagborrel, doen mee aan sportieve activiteiten en gaan jaarlijks met z’n allen op skivakantie.

Overtuigd dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar info@instal-aalderink.nl. Geef ons minimaal één goede reden waarom jij bij ons past en laat ons weten hoe jij je koffie graag drinkt. Indien je vragen hebt, kun je altijd bellen met Jeroen (0546-569569).