Gezocht: Monteur installatietechniek (M/V)

Wij zoeken een monteur installatietechniek! Heb jij brede technische kennis, interesse in nieuwe duurzame technieken en zie jij het als een uitdaging om jouw werkzaamheden zo netjes en nauwkeurig mogelijk uit te voeren? Dan zoeken wij jou! Goed om te weten: flexibele werktijden zijn bij ons bespreekbaar!

Wie zijn wij?

Sinds 2003 zijn wij dé installateur in de regio waarbij wij ons richten op de lokale markt met een straal van ca. 20 kilometer rondom Vriezenveen. Wij zijn bekend geworden door het leveren van kwaliteit en uitstekende service. Onze werkzaamheden bestaan uit aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallaties, elektra-installaties, ventilatiesystemen, warmtepompen, zonnepanelen, rioleringen, gasleidingen, waterleidingen en zinkwerk. Ook voor het monteren van sanitair en de eventueel hiervoor benodigde aanpassingen aan het leidingwerk ben je bij ons op het juiste adres. De klant staat bij ons op één: wij garanderen onze klanten vakwerk op maat. Dit maakt ons sterk! Verder wordt ons bedrijf gekenmerkt door een informele sfeer met betrokken en enthousiaste collega’s. Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is het voor ons van belang dat jij je kan ontwikkelen, we investeren daarom graag in jou.

Wat zijn je taken?

Als monteur installatietechniek ga je zelfstandig aan de slag op onze projecten (voornamelijk vrije sector woningbouw). Deze projecten bevinden zich allemaal binnen een straal van ca. 20 kilometer rondom Vriezenveen, dus je hoeft niet al te vroeg op pad en je bent op tijd thuis! Afhankelijk van je kennis en ervaring en rekening houdend met je talenten en vaardigheden ga je de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Het aanleggen van leidingwerk in wanden en vloeren op basis van vooraf door je collega’s op kantoor gemaakte tekeningen;
  • Het onderhouden van contact met de klant tijdens de uitvoering van het project waarbij je afstemt of de werkzaamheden in overeenstemming zijn met de wensen. Daarnaast adviseer je over eventuele aanpassingen om samen tot een nog beter resultaat te komen;
  • Het afmonteren en in bedrijf stellen van elektra-installaties;
  • Het plaatsen en in bedrijf stellen van verschillende verwarmings- en ventilatiesystemen;
  • Het monteren van sanitair.

We streven ernaar om de projecten vanaf de start van de bouw tot en met de oplevering zoveel mogelijk door jou als zelfstandig monteur – waar nodig samen met collega’s – te laten verrichten waardoor er een mooie afwisseling in de werkzaamheden ontstaat.

Wie ben jij?

Met een afgeronde opleiding op MBO 3-niveau richting de installatie- of elektrotechniek heb je bij ons een streepje voor, maar wij vinden motivatie en talent belangrijker dan een papiertje. Als jij bereid bent om alles van de techniek te leren, leren jouw ervaren collega’s jou graag alle kneepjes van het vak. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij zelfstandig kan werken, een teamspeler bent, affiniteit hebt met techniek en dat je de klant graag op één zet. Tot slot is een rijbewijs B wel handig zodat jij overal komt.

Wat bieden wij jou?

Naast een veelzijdige en leuke functie binnen een groeiend en gezond bedrijf, bieden wij jou een marktconform salaris én goede secundaire voorwaarden (pensioen, volop ontwikkelingsmogelijkheden én de mogelijkheid tot flexibel werken). Verder kom je te werken in een enthousiast, hecht en gemotiveerd team waar een prettige werksfeer heerst. We hebben wekelijks een vrijdagmiddagborrel, doen mee aan sportieve activiteiten en gaan jaarlijks met z’n allen op skivakantie.

Overtuigd dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@instal-aalderink.nl. Geef ons minimaal één goede reden waarom jij bij ons past en laat ons weten hoe jij je koffie graag drinkt. Indien je vragen hebt, kun je altijd bellen met Jeroen (0546-569569).