Zonnepanelen van Aalderink

Ze zijn inmiddels niet meer uit ons straatbeeld weg te denken.   

U ziet ze op woningen, bedrijfsgebouwen en zelfs als complete zonneparken langs de weg. Met zonnepanelen wordt elektrische energie opgewekt door gebruik te maken van het licht van de zon. Deze energie wordt middels een omvormer aangepast naar de reguliere netspanning.
Vervolgens kan de energie worden gebruikt, worden opgeslagen of worden teruggeleverd aan het openbare net.

Montage van de panelen is mogelijk op zowel hellend dak als plat dak, maar ook grondopstellingen zijn mogelijk.
Graag zijn wij u van dienst om op basis van uw situatie te beoordelen wat voor u de meest geschikte panelen zijn, welke omvormer in uw situatie het best passend is en op welke manier het geheel gemonteerd kan worden.

Installatiebedrijf Aalderink ontwerpt, levert en installeert voor u de complete installatie.
Bestaande uit panelen, onderconstructie, omvormer en bekabeling,  daarnaast verzorgen wij voor u ook de juiste beveiliging en afzekering in de meterkast. Zo nodig stemmen wij een aanpassing in de meterkast af met uw netbeheerder.

Schaduwvorming? Mocht er sprake zijn van schaduwvorming op de panelen, bijvoorbeeld door bomen of aangrenzende bebouwing, dan maken we gebruik van een systeem waarbij de installatie dusdanig wordt ingericht dat de panelen die ten gevolge van schaduw wat minder opbrengst kunnen genereren geen negatief effect hebben op de opbrengst van de rest van de installatie.

Voor u betekent dit dat u een goed op elkaar afgestemde complete installatie krijgt, waarbij wij u ontzorgen en alles voor u regelen.

Watermark

Zonnepanelen