De puntjes op de i!

Sinds de oprichting in 2003 is Installatiebedrijf Aalderink van een eenmanszaak uitgegroeid tot een bloeiende BV. Inmiddels zijn we met ons enthousiaste team gevestigd in het in eigen beheer gebouwde bedrijfspand aan de Zuivering 13 te Vriezenveen. Vanuit dit moderne, ruime pand kunnen we de klanten nog beter bedienen, ook voor u staan we graag klaar.

Door het leveren van kwaliteit en uitstekende services zijn wij uitgegroeid tot een bekende installateur in de regio en hebben een grote klantenkring opgebouwd. Onze werkzaamheden bestaan uit aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallaties, elektra-installaties, ventilatiesystemen, warmtepompen, zonnepanelen, rioleringen, gasleidingen, waterleidingen en zinkwerk. Ook voor het monteren van sanitair en de eventueel hiervoor benodigde aanpassingen van het leidingwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij nieuwbouw, aan- of verbouw van uw woning of bedrijfspand kunnen wij de complete installatie voor u verzorgen. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor al het installatiewerk en een goede afstemming van de verschillende installatiedelen onderling. Wij zijn graag bereid u hier nadere informatie over te verstrekken of in een persoonlijk gesprek uw wensen, onze adviezen en mogelijkheden te bespreken.

In alle gevallen streven we ernaar om met ons enthousiaste team een goed product af te leveren. Wij garanderen onze klanten een stukje vakwerk op maat! Ook na de realisatie van ons project streven wij naar de beste service.